Værkstederne

Værkstederne

Værkstederne er et stort mangfoldigt tilbud, hvor du kan komme i beskyttet beskæftigelse. Vi har til huse i nogle smukke istandsatte ældre bygninger, med store udenomsarealer lige op til Rude Skov ved Birkerød.

På Værkstederne er du en del af et arbejdsfællesskab, hvor du får hen ved 60 kollegaer, som også arbejder i beskyttet beskæftigelse. Vi arbejder i det daglige med at løse opgaver for det private arbejdsmarked og har egne produktioner, som vi bl.a. sælger på vores årlige julemarked og i Butik Svanerne.

Vi samarbejder ofte om opgaverne, så vi kan finde de opgaver, du har lyst til. På den måde styrker vi vores fællesskab og arbejdsglæde. Du vælger selv , hvilket værksted du vil arbejde på. Du kan arbejde med dine kreative evner, men har også mulighed for at arbejde med mere rutineprægede opgaver. Herudover får du hver måned udbetalt en arbejdsbonus.

Når vi ikke producerer, er vi sammen om sociale aktiviteter og udflugter som fx hyttetur, naturdag på Herstedhøje og Melodi Grand Prix.  Vi har vores eget band ”De Knuste Ruder” samt et brugerråd, som er med til at træffe beslutninger om nye tiltag. Har du lyst til at lære os bedre at kende, er du velkommen til at besøge os.

 

Værkstederne

Bixen
Caféen
Det Grønne Team
Loftet
Læder/smykkeværksted
MedieRuden
Montering
Snedkeriet
Kontakt til Værkstederne

Du kan finde medarbejdere og telefonnumre til de enkelte værksteder i nedenstående link

Vil du vide mere?

Vil du i beskyttet beskæftigelse?

Hvis du ønsker at komme i beskyttet beskæftigelse hos os, kan du kontakte Jens P. Sorring. Bor du i Rudersdal, kan du også kontakte Rudersdal Kommune - se hvordan i nedenstående link:

Har du et handicap?​